//kommerlingablak.hu/wp-content/uploads/2017/09/kommerling-aluclip.jpg

A Kömmerling műanyag nyílászáró rendszerei évtizedek múltával is híven szolgálják Önt és családját. Ha egyszer megtapasztalta a Kömmerling nyílászáró előnyeit, tartósságát, többé már nem választ mást!

Európa egyik vezető rendszere, az 1897-ben alapított Kömmerling. A Kömmerling által tervezett és gyártott profilrendszer olyan kínálattal rendelkezik, mely a legmagasabb hazai igényeknek is tökéletesen megfelel.

Fenster Plast Ablak Stúdió

Tarkó Miklós, ügyvezető

A gyártó a folyamatos innovációinak, vevőközpontú gondolkodásának és kedvező árpolitikájának köszönhetően méltán népszerű a prémium nyílászárók piacán.

A Kömmerling rendszer gyártója a kiemelkedő minőséget és kiszolgálást állandó, magas szinten tartja. A német minőség jegyei a nyílászárókon első pillantásra felismerhetők, letisztult formákkal, megbízható működéssel az innovatív nyílászárók legújabb képviselői. A nyílászáró rendszerek megalkotói, szinte kivétel nélkül, több, mint 10 éves szakmai gyakorlattal, nagyobb nyílászáró cégeknél szerzett vezetői, műszaki és marketing tapasztalatokkal rendelkeznek.

A tervezői szabadság, a szigorúan betartott és ellenőrzött műszaki feltételek ötvözetét egy közel 50 fős szakértői csapat biztosítja. A közel évi 40.000 db legyártott nyílászáró szerkezettel, évente növekvő forgalommal és bővülő kereskedelmi hálózattal a Kömmerling nyílászárók gyártója Magyarország egyik legmeghatározóbb nyílászáró gyártó cége lett.

 

List symbol Fejlett technológiájú nyílászáró rendszerek
List symbol Kizárólag egyedi gyártás, méretben, színben
List symbol Design és biztonság
List symbol Szakképzet és innovatív gyártó

Kömmerling ablak rendszer az egyik legmodernebb és minden igényt kielégítő nyílászáró rendszereket foglalja magába.

Partnereink azok a magánmegrendelők, kivitelezők, tervezők, akik mindig a legjobbra törekednek és nem elégszenek meg tucattermékekkel.

Vélemények

Kapcsolat

1223. Budapest,
Rózsakert utca 10.
Kérdése van? Hívjon minket!
+36(20) 295-8124
Nyitva tartás:
H-P : 8:00 - 17:00
Kérjen ajánlatot bármikor
vagy írjon nekünk! info@kommerlingablak.hu